Lån hurtige penge på trods af RKI

I dag er det muligt at låne penge mange andre steder end i en traditionel bank. Med internettet er det blevet muligt at låne online. Forskellen ved denne type lån er ,at de som udgangspunkt er nemme og hurtige. Ofte tager det kun få minutter at ansøge og få svar, modsat banken, hvor det ofte tager flere uger at få svar. 

En anden forskel på et online lån og et traditonelt lån er, at man i nogle tilfælde stadig kan tage de Nemme lån trods rki. Som regel er et lån eller noget så enkelt som at få et telefonabonnement udelukkende, hvis man står i RKI som dårlig betaler.

Flere betingelser hvis du står i RKI

Normalt er online lån kendetegnet ved at der stilles meget få krav til lånemodtageren. Kun ved større beløb kan du opleve at blive spurgt om en lønseddel for at vise, at du rent faktisk kan betale lånet tilbage.

Sådan forholder det sig ikke hvis du er i RKI. Der vil være nogle låneudbydere der tilbyder lån tiltrods for at du står i RKI, men betingelserne for at låne vil være meget strengerere og bero på en individuel kreditvurdering. Samtidig vil betingelserne og renten være markant højere end ellers. Derfor skal du overveje det nøje om det er en god ide at låne, da det kan være rigtig svært at overholde betingelserne. 

Læg et budget

Inden du ansøger bør du lægge et budget. Start med at finde ud af hvad du har af indtægter og udgifter. Forskellen er reelt hvad du kan betale af på det nye lån. Hvis du overvejer at låne, bør du samtidig overveje at låne så meget så du kan betale de lån af, som er årsagen til at du står i RKI af.

Dermed frigiver du ikke alene penge som du kan bruge til at betale det nye dyre lån af med. Du står ikke længere i RKI og har fremover mulighed for at låne på almindelige låne vilkår.

Når du ansøger skal du selvom du står i RKI søge mindst 3 forskellige online banker for at sikre dig, at det lån du får trods alt er det billigste og bedste under omstændighederne